Contracten en handelsvoorwaarden

ABLD adviseert op het gebied van (internationale) contracten en handelsvoorwaarden. Onze kennis van food en agribusiness stelt ons in staat om samen met u zaken en transacties zodanig te structureren dat u uw doelstellingen kunt halen terwijl de risico’s beperkt blijven tot wat u aanvaardbaar acht.


Wat wij voor u kunnen betekenen

Of u nu een product verkoopt, een dienst levert, een distributieovereenkomst wil laten opstellen of een joint venture wil aangaan, wij kunnen samen met u:

  • Bepalen hoe de transactie het beste kan worden opgezet om uw doelstellingen te halen, welke risico’s u kunt managen en waarvoor aansprakelijkheid moet worden uitgesloten of beperkt
  • Onderhandelen door deel uit te maken van uw team, dan wel op de achtergrond juridische back-up te leveren
  • Overeenkomsten schriftelijk vastleggen, bijvoorbeeld via een eenvoudig e-mail bericht, het opstellen van algemene voorwaarden of uitgebreide overeenkomsten voor het aangaan, managen en beëindigen van joint ventures


Waarom ABLD

  • We zijn goed in wat we doen: we kunnen goed onderhandelen en contracten opstellen, hebben uitgebreide ervaring als advocaat en als legal counsel bij grote multinationals in food en agribusiness. We hebben ervaring aan beide kanten van de tafel, daar profiteert u van.
  • We zijn pragmatisch: als u niet enige bereidheid tot het nemen van risico’s had zou u geen zaken kunnen doen, u hebt dus een advocaat nodig die samen met u op creatieve wijze risico’s kan beperken om kansen maximaal te kunnen benutten.
  • We hebben verstand van food en agribusiness: Dat is nodig om u goed te kunnen bijstaan, immers, onze adviezen en producten moeten u verder helpen in de context waarin u zaken doet.


Laten we eens praten over uw activiteiten, een op handen zijnde transactie of deal die u overweegt te doen. We zijn u graag van dienst.

U kunt ons telefonisch bereiken of een bericht sturen: