Over ons

ABLD is een advocatenkantoor dat zich exclusief toelegt op bedrijven en instellingen die actief zijn in food en agribusiness. Het kantoor is gevestigd in Amsterdam en werkt voor cliënten in heel Nederland, vaak ook ver daarbuiten.


Wat kan ABLD voor u doen?

Wij doen wat u van een advocatenkantoor mag verwachten: wij helpen onze cliënten met onderhandelingen, wij stellen diverse soorten contracten op en wij voeren juridische procedures.

Wat ons echter bijzonder maakt is onze kennis en ervaring op het gebied van food en agribusiness. Kennis van deze sector maakt dat wij goed in staat zijn om samen te werken met cliënten die voedsel, agrarische producten of aanverwante technologieën produceren, telen, kweken, vermeerderen, verwerken, verlenen en verhandelen.

In plaats van tijd en geld te spenderen om uw advocaat kennis bij te brengen over uw product en de eigenaardigheden van uw markt, treft u bij ABLD een advocaat die daar voor een groot deel al mee bekend is en ervaring heeft. Dat praat wel zo makkelijk en zo komen we sneller tot de kern van uw zaak.


Wat kunnen we nog meer voor u betekenen?

Wij kunnen u helpen met internationale expansie: Zaken doen in het buitenland, participeren in internationale consortia, het opzetten van joint ventures en buitenlandse dochterondernemingen. Wij helpen onze cliënten om kansen in het buitenland te benutten en hun belangen veilig te stellen.


En u?

Genoeg over ons. Het gaat uiteindelijk om u. Wat zijn de uitdagingen waar u mee te maken hebt? Welke groeiambities hebt u?


Wij horen graag van u.